2010. október 13., szerda

20's évek frizurája programajánlóval


Kedveskéim meg mindenki, aki már azt hitte, hogy valami galaktikus fekete lyuk magába szippantott, most jelentem végre elő kerültem!

A mostani (még mindig rövidke) bejegyzésemnek 2 apropója is van.


1.Oktober 31. HELLOWEEN



Evening on the Other Side
Dátum: 2010-10-31
Helyszín: Tűzraktér , Budapest (Cím: VI., Hegedű u.3.)
Belépő: 500 HUF
Fellépők: Popacoustic, Pedig, Mongruvs


Ha még nem lett volna igazi Halloweened, akkor mi most megnyitjuk neked a Pokol Kapuját. Lépj be, ha mersz, de csak jelmezben, mert ha éjfélt üt az óra, a legötletesebb lesz díjazva! A zenét éjfélig a Popacoustic, a Pedig és a Mongruvs szolgáltatja, utána industrialra táncolhat a nagyérdemű, pirkadatig. Közben pedig nagyon TÖKös meglepetések várnak...de csak ha elég bátor vagy!
Kapcsolódó linkek: http://tuzrakter.hu





2. A "Múltidéző találkozók" szervezésében a 20-as éveket felelevenítő összejövetel, ami valamikor november közepe fele lesz, bővebb infóért csekkoljátok az oldalt.


ÉÉÉÉs minekutána mindkét összejövetelen kosztüm fanatikusok számára ajánlatos a 20-as éveket idéző dresscode szerint megjelenni, gondoltam, hogy a tegnap esti youtube-os videó kukázásom eredményét csokorba szedve elétek tárom a legjobb témába vágó tutoriálokat. Illetve beszúrok még googligolyó által telibe talált szép képeket, hadd inspirálódjatok be!
Ma egyébként hajat kívánok mosni, úgyhogy ne kerülöm el, hogy ki ne próbáljam! ;-D


További képek itt:














Videjók pediglen:




Ez a videók közt a kakkuktojás, de jó a tökéletes sminkhez...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése